Uudised

Käsitsi: sünkroonige fotod automaatselt fotovoogu

Kui pildistate oma iPhone'is, on see muidugi kasulik, kui see on saadaval ka teie iPadis ja MacBookis (või Windowsi arvutis). Apple teeb selle Photo Streami abil võimalikuks. Photo Stream on teenus, mis tagab, et kõik teie iPhone'is, iPadis või iPod touchis tehtud fotod kopeeritakse automaatselt kõikidesse teistesse teie Apple'i toodetesse. Selles juhendis saate teada, kuidas fotovoog seadistada.

Fotovoog on saadaval kahes variandis: Minu fotovoog ja Jagatud fotovood. Minu fotovoog jaotab teie iPhone'is, iPod touchis või iPadis tehtud fotod automaatselt kõigile teistele teie Apple'i toodetele. Jagatud fotovood võimaldavad teil tehtud fotosid jagada tuttavate või kellegagi maailmas. Saate otsustada, kes saab määrata, millised fotod.

Milliseid seadmeid toetatakse?

Jagatud fotovood on saadaval kõikides iPhone'is, iPod touchis või iPadis, millel on iOS 6.0 või uuem versioon. Fotosid saab jagada ka igast Mac-ist, kus töötab Mac OS X Mountain Lion 10.8.2 ja iPhoto 9.4 või Aperture 3.4. Kas kasutate Windowsi? Veenduge, et teie arvutis oleks Windows 8, Windows 7 või Windows Vista Service Pack 2 ja iCloudi juhtpaneel 2.1 või uuem Windowsi jaoks. Teise põlvkonna Apple TV koos tarkvarauuendusega 5.1 või uuem on samuti võimeline jagama fotosid ja jagatud fotovooge.

Veenduge, et OS X või Windows, teie iPhone, iPod touch või iPad, samuti iPhoto või Aperture oleksid Photo Streami kasutamiseks ajakohased

Kas teil on iOS 5.1 või uuema versiooniga iPhone, iPad või iPod touch? Või kas teil on Mac OS X Lion 10.7.5 või uuem ja iPhoto 9.2.2 või Aperture 3.2.3 või uuem? Siis saate kasutada minu fotovoogu, kuid jagatud fotovood pole saadaval. See kehtib ka juhul, kui kasutate arvutit, millel on Windows 7 või Windows Vista (hoolduspakett Service Pack 2), ja iCloudi juhtpaneeli v2.0 või uuemat Windowsi jaoks või teise põlvkonna Apple TV-d tarkvarauuendusega 5.0 või uuem.

Luba fotovoog

Fotovoog on vaikimisi välja lülitatud. Seejärel peate enne fotode jagamist kõigis oma Apple'i teenustes teenuse lubama. IPhone'is, iPod touchis või iPadis saab selle funktsiooni sisse lülitada, minnes aadressile Seaded minna, menüü iCloud ja variant Pildiseeria valima. Lülitu siia Minu fotovoog ja Jagatud fotovood aastal. Jagatud fotovood pole seetõttu eriti vanemates seadmetes saadaval.

Seadete kaudu saate fotovoo lubada iPhone'is, iPodis või iPadis

Macis saab Photo Streami sisse lülitada, minnes aadressile Süsteemi eelistused minna ja menüü iCloud Valige siin Pildiseeria loendis ja klõpsake nuppu Valikud. Lülitu kohe Minu fotovoog ja Jagatud fotovood teenistuses.

Kas kasutate Windowsi arvutit? Seejärel avage see iCloudi juhtpaneel ja valige Pildiseeria. Nüüd klõpsake nuppu Valikud ja vahetada Minu fotovoog ja Jagatud fotovood aastal. kliki Rakenda oma valiku kinnitamiseks.

Aktiveerige Photo Stream Macis süsteemieelistuste kaudu

Minu fotovoo kasutamine

Fotovoog on nüüd lubatud nii teie Macis või PC-s kui ka iPhone'is, iPod touchis või iPadis. Minu fotovoog levitab nüüd teie iPhone'is, iPodis või iPadis tehtud fotod automaatselt teie Maci või PC-sse. See hõlmab ka fotosid, mille impordite käsitsi iPhoto või Aperture. Fotod on kõigis seadmetes saadaval iPhoto või Aperture abil.

Pane tähele! Fotod laaditakse üles ainult siis, kui seade on ühendatud WiFi-võrguga. Seetõttu ei sünkroonita fotot, mis on tehtud iPhone'iga, kui seade on ühendatud ainult 3G-võrguga, kohe teiste seadmetega.

Jagage fotosid jagatud fotovoo kaudu

Jagatud fotovoo loomine on lihtne. Avage rakendus oma iPhone'is, iPod touchis või iPadis fotod. Klõpsake paremas ülanurgas oleval nupul Muuda] ja valige jagatud fotovoo kaudu fotod, mida soovite jagada. Nüüd klõpsake nuppu ekraani allosas Osa ja valige suvand Pildiseeria.

Jagage fotosid sõpradega jagatud fotovoo kaudu

Fotod paluvad teil nüüd sisestada selle inimese või inimeste e-posti aadress (id), kellega soovite fotosid jagada. Selle saate valida ka oma aadressiraamatust, klõpsates nuppu + klõpsamiseks. Seejärel nimetage jagatud fotovoog. Saate määrata, kas fotovoog on avalik või juurdepääsetav ainult adressaadile. vajuta nuppu Järgmine oma valiku kinnitamiseks. Sisestage sõnum, mille soovite adressaadile (saajatele) anda. kliki Saada paremas ülanurgas fotovoo jagamiseks.