Kuidas

Nii keelate ajutiselt Facebooki

Teie elus on hetki, kus Facebook on täiesti välistatud. Mitte, et Facebooki loomine oleks suur töö, kuid see häirib pidevalt ja võtab märkamatult palju aega. Aga mis siis, kui sul pole distsipliini Facebooki vältimiseks, kui vaja?

See kõlab nii lihtsalt, teesklemas, et Facebooki pole paar päeva olemas. Kuid Facebookis arvutis, Facebookis nutitelefonides ja mitte liiga kauges tulevikus ka Facebookis nutikellades on kiusatusele vastu seista üha keerulisem.

Õnneks on võimalus tagada, et te ei pea kiusatusele vastu seisma lihtsalt sellepärast, et seda ajutiselt ei eksisteeri. Võite ajutiselt Facebooki keelata! Mis tähendab, et tegevust pole üldse tehtud, keegi ei saa teid märgistada, teile sõnumeid saata jne. Karm, kuid mõnikord on see lihtsalt vajalik.

Facebook võib mõnikord olla üsna häiriv.

Arvate, et Facebook muudab teie konto (ajutiselt või muul viisil) keelamise korral teie jaoks väga keeruliseks, kuid miski ei saa tõest kaugemal olla. Logige sisse oma kontole ja klõpsake ikooni Seaded üleval paremal ja siis edasi Seaded laienevas menüüs. Seejärel klõpsake nuppu Turvalisus pealkirja all Üldine.

Nüüd näete valikut allosas Deaktiveerige oma konto. Sellel klõpsates ei deaktiveerita teie kontot kohe. Facebook üritab endiselt veenda teid konto aktiivsena hoidma, kuid ärge muretsege, deaktiveerimine pole püsiv. Niipea kui otsustate, et soovite Facebooki oma ellu tagasi lubada, saate oma konto lihtsalt uuesti aktiveerida, te ei kaota vahepeal mingeid andmeid.

Konto desaktiveerimine on lihtne.