Kuidas

Dropbox oma NAS-i pilvesünkroonimisega kolme sammuga

Tänu Cloud Syncile saate Dropboxi ja muid pilveteenuseid oma Synology NAS-iga sünkroonida. Nii saate Dropboxi hõlpsalt varundada või lisada selle oma NAS-i varukavva. Samuti on teil kiirem juurdepääs koduvõrgus ja Dropbox ei pea arvutis aktiivne olema.

1. samm: DSM

Cloud Sync on rakendus Synology operatsioonisüsteemi DSM jaoks. Lisaks Dropboxile võimaldab Cloud Sync sünkroonida ka teisi populaarseid pilveteenuseid nagu OneDrive, Google Drive, Box ja palju muud. Võtame näiteks Dropboxi. Loe ka: 9 parimat tasuta pilveteenust mikroskoobi all.

Logige oma brauseriga DSM-i sisse. File Stationi abil saate oma NAS-i luua kausta, kuhu soovite oma Dropboxi alla laadida, näiteks tavalise kausta või kausta kõigile võrgukasutajatele. Nüüd minge nupule Start (DSM-i ülaservas) Pakendikeskus. Installige rakendus Cloud Sync ja käivitage Cloud Sync DSM-i kodunupust.

2. samm: pilvesünkroonimine

Esmakordsel Cloud Sync käivitamisel saate Dropboxi sünkroonimise otse seadistada samanimelise nupuga. Selle reklaamiga nõustumiseks suunatakse teid aadressile www.dropox.com. Seejärel naasete rakenduse Cloud Sync juurde, et saada täiendavaid seadeid. Valige aadressil Kohalik rada eelmises etapis loodud kausta. Mesilane Väline tee saate Dropboxis määrata kausta. See on kasulik ainult siis, kui soovite sünkroonida ainult oma kõige olulisemad Dropboxi kaustad. Valikuga Andmete krüptimine failid on teie Dropboxis krüptitud. Seda valikut saavad kasutada ainult eksperdid, kuna teie Dropboxi failid võivad muutuda loetamatuks.

3. samm: seaded

Valik, millega teete Sünkroonimissuund on hädavajalik. Vaikimisi värskendatakse teie NAS-i Dropboxi kaustas tehtud muudatused pilveteenuseks, täpselt nii, nagu te arvutis Dropboxi kasutate. Seda seadet nimetatakse Kahesuunaline. Saate valida, kas Dropboxi varundamine toimub ainult NAS-is (sünkroonimise asemel). Sel juhul muutke seadistust Sünkroonimissuund kuni Laadige alla ainult välised muudatused. Valik Laadige üles ainult kohalikud muudatused töötab vastupidiselt.

Teie sünkroonimine toimub automaatselt. Pilvisünkroonimise profiili seadetes saate määrata, kui tihti seda tuleks teha, määrata ribalaiuse piirangud ja redigeerida muid võimalusi.