Kuidas

Inaktiveerige või kustutage oma Facebooki konto

Kas olete Facebookiga täiesti läbi? Seejärel saate Facebooki kustutada või oma konto deaktiveerida. Näitame teile, kuidas seda siin teha.

Inaktiveerige oma Facebooki konto

Kui deaktiveerite oma Facebooki konto, peatatakse see niiöelda: teie profiil eemaldatakse saidilt, nagu ka enamik asju, mille olete Facebooki postitanud (sõnumid jäävad siiski alles), kuid Facebook hoiab teie andmeid juhul kui otsustate tagasi tulla. Saate oma konto alati uuesti aktiveerida, logides sisse Facebooki.

Konto desaktiveerimiseks logige sisse Facebooki ja navigeerige saidile Seaded. Valige Kindral ja kerige aknas Konto üldised seaded sinuni Halda kontot vaata. Valige redigeeri ja puudutage valikut Deaktiveerige oma konto.

Facebook püüab veenda teid jääma, näidates teile oma Facebooki sõprade fotosid ja küsides, miks soovite oma konto deaktiveerida. Kui olete Facebookile öelnud, miks te ei soovi enam sõbrad olla, klõpsake nuppu Inaktiveerige ja siis edasi Inaktiveerige koheja Facebook deaktiveerib teie konto.

Kustutage oma Facebooki konto

Kui kustutate oma konto, kaob see täielikult: te ei saa enam Facebooki postitatu vaatamiseks või kopeerimiseks enam uuesti sisse logida ja kui soovite uuesti Facebooki kasutada, peate alustama nullist.

Facebook soovitab enne konto kustutamist alla laadida saidil avaldatud andmete koopia. Oma kontole sisse logides avage Facebooki seadete menüü, klõpsates lehe vasakus ülanurgas oleval hammasrattaikoonil. Seejärel valige Konto seaded ja otsige lehelt Kindral kuni Laadige alla oma Facebooki andmete koopia ja klõpsake lingil. Seejärel juhendatakse teid kõigi oma Facebooki andmete arhiivi allalaadimise protsessis.

Ettevõte ei selgita kohe, kuidas oma Facebooki konto kustutada, kuid selleks logige sisse oma Facebooki kontole ja minge Facebooki konto kustutamise vormile. Seal alustate oma konto täielikku kustutamist.

Klõpsake vormil Eemalda konto ja kinnitage oma parool. Klõpsake viimast korda Eemalda konto, seekord nupp, mille ees on hüüumärk. Nüüd on teie konto Facebookist väljas ja keegi ei saa teie profiili enam külastada.

Märkus. Kui teie Facebooki konto on kadunud, on teil 30 päeva aega oma meelt muuta. Pärast seda on see tõesti kadunud, nii et peaksite oma konto kustutama ainult siis, kui olete täiesti kindel, et te ei kasuta Facebooki uuesti.

Konto on blokeeritud

Samuti võib juhtuda, et teie Facebooki konto on blokeeritud. Tavaliselt juhtub see siis, kui te ei tegutse sotsiaalmeedia saidi reeglite järgi. Teie Facebooki konto blokeerimine pole tavaliselt ajutine, teisisõnu, kui te midagi ei tee, jääb teie konto blokeerituks ja kustutatakse aja jooksul . Mida sa teha saad? Selgitame seda üksikasjalikult selles artiklis.

Cambridge Analytica

Pärast kaks aastat tagasi toimunud Cambridge Analytica skandaali on mitmed inimesed otsustanud oma Facebooki konto kustutada. Mis juhtus?

Facebook jõudis pealkirjadesse pärast seda, kui tuli ilmsiks, et miljonite USA kasutajate isiklikke andmeid on poliitilise kampaania korraldamiseks väärkasutatud. Facebook lubas uurimistööks koguda teavet umbes 50 miljonilt kasutajalt tingimusel, et andmed kustutatakse pärast seda. Seda ei juhtunud.

Andmed hankisid teadlased Christopher Wylie ja Cambridge'i ülikooli akadeemik rakenduse nimega thisisyourdigitallife, mille saate sisse logida oma Facebooki kontoga. Teadlased hankisid andmeid lisaks sadadele tuhandetele rakenduse kasutajatele, vaid ka kasutajate sõpradelt.

Saadud andmete kustutamise asemel müüs Cambridge'i ülikooli akadeemik need andmed Cambridge Analyticale - andmeanalüüsi agentuurile, mis töötas muu hulgas ka Donald Trumpi ja Brexiti kampaaniate kallal. Vilepuhuja Christopher Wylie ütles, et andmeid kasutati mudelite ehitamiseks, mis "mängisid nende inimeste sisemistel deemonitel", kelle ettevõttel andmed olid.

Dokumendid näitavad, et Facebook teadis juba 2015. aasta lõpus, et Cambridge Analytical on andmed käes. Kuid sotsiaalne platvorm pole kasutajaid hiljem hoiatanud ega üritanud andmeid taastada. Kui The Guardian ja The New York Times teatasid, et nad avaldavad artikli Facebooki andmerikkumise kohta, üritas Facebook skandaalist mööda minna, avaldades omapoolse artikli, milles öeldi, et Cambridge Analytica on selle tõttu sotsiaalplatvormilt keelatud. omandatud andmeid ei kustutata. Pole selge, kas andmed on pärast seda kustutatud.

Lühidalt: kas kustutada või deaktiveerida oma Facebooki konto?

Lühidalt kokku võetud:

Tahad oma Facebooki kontot deaktiveerige?

  • Logi sisse
  • Minema Seaded
  • Valige Teie Facebooki andmed
  • Kerige aknas alla
  • Valige Vaade Mesilane Inaktiveerige ja kustutage
  • Valige redigeeri
  • Valige suvand Inaktiveerige konto
  • Kinnitage Jätkake konto desaktiveerimist

Tahad oma Facebooki kontot eemalda?

  • Logi sisse
  • Minema //www.facebook.com/help/delete_account
  • Seejärel vali Eemalda konto

Copyright et.projectwriteasmile.com 2021