Kuidas

Näiteks ei pääse Facebook enam teie asukohaajaloole juurde

Sotsiaalmeedia teenused küsivad liiga sageli teie asukohta. Mõnikord on see kasulik, näiteks seetõttu, et soovitusi saab anda teie asukoha järgi. Siin me näitame teile, kuidas see valik Facebookis keelata, kui eelistate teenusel oma asukohaajaloole juurdepääsu mitte lubada.

Kui Facebook teab teie asukohta, saate registreeruda erinevates kohtades, lugeda arvustusi ja saada soovitusi. See on mugav, kuid mitte kõigile ei meeldi, et Facebook ja teised inimesed näevad, kus nad on olnud. Õnneks saate takistada Facebookil teie asukohale juurdepääsu.

Lülitage asukoht täielikult välja

Loomulikult saate asukohateenused oma seadmes täielikult välja lülitada, nii et Facebook ei näe teie asukohta. See aga tähendab ka seda, et ükski teine ​​rakendus sellele juurde ei pääse, nii et te ei saa näiteks teistes rakendustes juhiseid ja muud sarnast kasutada.

Teie asukohaajalugu on teie iPhone'is allpool Seaded> Privaatsus> Asukohateenused> Süsteem> Sageli külastatavad asukohad. Selle ajaloo saate kustutada, klõpsates sellel ekraanil Selge ajalugu suruda. Sa saad Sageli külastatud asukohad lülitage ka siin täielikult välja.

Android-seadmes saate oma asukoha välja lülitada jaotises Turvalisus ja asukoht> Asukoht. Siin näete ka seda, millised rakendused on hiljuti teie asukohta küsinud. Kui lülitate funktsiooni välja, ei pääse ükski rakendus teie asukohale juurde, sealhulgas Facebook.

Lülitage Facebookis asukoht välja

Paljudel juhtudel on siiski parem keelata Facebooki juurdepääs oma asukohaajaloole. See tagab, et Facebook ei pääse enam teie seadmesse salvestatud asukohaandmetele juurde ja et Facebook ise ei saa enam asukohaandmeid salvestada. Teised rakendused saavad endiselt teie seadmes asukohateenuseid ja asukohaajalugu kasutada.

Ava Facebooki rakendus ja minge seadistustesse, vajutades hamburgeri menüüd. Navigeerige Seaded> Konto seaded ja vali Asukoht.

Siin saate valida võimaluse Asukohaajalugu samuti asukoha jagamise seadistamine Sõbrad naabruses ja muud asukohapõhised funktsioonid, näiteks Näpunäited kohtade kohta ja Otsige WiFi-d. Need valikud kehtivad Facebooki rakenduse jaoks nii Androidis kui ka iOS-is.

Kui lülitate Facebooki asukohateenused täielikult välja, ei saa te ka enam oma ajaskaala postitusi registreerida ega linkida.

Kas te pigem deaktiveeriksite Facebooki või lihtsalt kustutaksite selle täielikult? Siit saate lugeda, kuidas.