Kuidas

22 kasulikku nõu Facebooki jaoks

Facebook on kasulik teenus teistega ühenduse pidamiseks. Kahjuks kogub ettevõte teie kohta palju teavet ja põhjustab palju tähelepanu hajutamist. Facebooki deaktiveerimine võib olla lahendus, kuid siis jäävad puudu paljudest kutsetest üritustele ja te ei saa enam võimalikku lehte hallata. Anname 22 kasulikku Facebooki nõuannet, mis võimaldavad teil paljaste profiilidega kasutada kõiki suhtlusportaali funktsioone.

1 Laadige alla profiil

Enne kui hakkate oma Facebooki kontolt igasuguseid andmeid kustutama, on mõistlik teha koopia kõigist oma sõnumitest ja fotodest. Valige Seaded ja valige Üldine / Laadige alla koopia. kliki Alusta minu arhiivi ja kõik teie sõnumid, fotod ja vestlused laaditakse alla. Kui teie arhiiv on allalaadimiseks valmis, saadab Facebook teile meili. Samuti saate lehte ise värskendada ja klõpsata Laadige alla arhiiv klõpsake. Tulemuseks on ZIP-fail, kust leiate oma profiili võrguühenduseta koopia.

Tühista rakenduste linkimine

Mitte ainult Facebook ei tea teie kohta palju, rakendused, mille olete aastate jooksul Facebookiga linkinud, saavad vaadata ka teie kohta igasugust teavet. See varieerub teie e-posti aadressist sõprade loendisse ja teie isiklikest andmetest. Kui soovite teada saada, millisel rakendusel on lubatud teavet vaadata, minge saidile Seaded / rakendused. Klõpsake rakenduse taga oleval pliiatsil ja vaadake, millist teavet rakendus saab kasutada. Lülitage siin üksikud teemad sisse või välja. Rakenduse täielikuks lahtiühendamiseks klõpsake hiirega selle kohal hõljutamisel ristil.

3 Pange platvorm kinni

Kui olete kõigi rakenduste linkimise tühistanud, saate tulevikus mitte ühtegi rakendust Facebookiga linkida. Selleks peate keelama nn rakenduste platvormi. Minema Halda allpool Rakendused, veebisaidid ja pistikprogrammid ja valige Pange platvorm kinni. Kuid mõned rakendused, näiteks Tinder ja Spotify, võivad selle lingi toimimiseks vajada. Enne platvormi keelamist peate veenduma, et te ei vaja enam iga teenuse linki. Avage vastava teenuse konto seaded ja vaadake, kas on võimalik link Facebookiga ümber pöörata.

4 Kustutage kontaktid

Muidugi hõlmab puhastustegevus ka ebamääraste tuttavate eemaldamist. Minge oma profiililehele, klõpsates ülaosas oma nimel ja valige Sõbrad. Iga kontakti taga näete linnukest sõnaga Sõbrad. Klõpsake seda ja valige Kustuta sõbrana ja see inimene on teie digitaalsest elust kadunud. Arukas on kõigepealt kogu aeg alla kerida, kuna Facebook teeb juba ise eelvaliku. Inimesed, kellega suhtlete vähe või kes pole Facebookis eriti aktiivsed, on kõige põhjas.

Tühista sõprade jälgimine

Võite ka valida, kas jääda kellegagi sõbraks, kuid mitte enam seda inimest jälgida. Kontaktisik saab muidugi ebasõpru, sõbralikkus pole inimesele nähtav. Saate endiselt selle inimesega ühendust võtta ja üritustele kutsuda, kuid värskendusi ei kuvata enam teie uudistevoos. Klõpsake sõbral ja hiirega profiililehe kohal Järgmine ja vali selle jaoks Lõpeta X jälgimine.

Lõpeta mitme jälgimine

Kui soovite mitme inimese jälgimise korraga tühistada, on olemas kiirem viis. Klõpsake paremas ülaosas oleval kolmnurgal ja valige Uudisevoo eelistused. Valige Jälgige inimeste postituste peitmist. Selle valimiseks klõpsake inimese profiilipildil. Seda inimest ei kuvata enam teie uudisvoos. Vasakust ülanurgast leiate valikumenüü, siin saate valida, kas soovite näha ainult sõpru või ka gruppe ja lehti. Rühmade ja lehtede jälgimine lõpetatakse samal viisil.

7 Tegevuste logi

Facebook jälgib täpselt, mida olete sotsiaalvõrgustikus teinud. Minge ülaosas olevale kolmnurgale ja valige Aktiivsus Logi. Paremal valite perioodi ja vasakul saate valida tegevuse tüübi. Näiteks klõpsake nuppu Teie sõnumid kõigi oma olekuvärskenduste ja jagatud sisu nägemiseks. Kui olete peal Kommentaarid näete, millal täpselt millisele sõnumile vastasite. Iga tegevuse jaoks saate toimingu käsitsi teha, klõpsates pliiatsil. Näiteks võite sõpruse tagasi võtta, meeldimise tagasi võtta või märgendi eemaldada.

8 Kustutage sõnumid

Klõpsake tegevuste logis nuppu Teie sõnumid. Klõpsake sõnumi taga oleval pliiatsil ja valige eemalda sõnumi jäädavaks kustutamiseks. Peate tegevuse kinnitama. Võite valida ka sõnumi säilitamise, kuid saate selle ainult oma ajaskaalalt eemaldada. Sel juhul valite Ajaskaalal peidetud. Samuti võite sõnumi kustutada, minnes oma profiililehele ja klõpsates sõnumi paremas ülanurgas oleval kolmnurgal ja eemalda valida.

9 Kustutage sildid

Üks tüütumaid asju on see, kui keegi teine ​​märgistab sind fotol või sõnumis ilma kõigepealt selleks luba küsimata. Sildi kustutamine on natuke keerulisem kui postituse kustutamine. Minema Sõnumid, milles teid märgitakse. Nüüd on teil kaks valikut: klõpsake Ajaskaalal peidetud sildist lahkumiseks, kuid peidab selle ainult oma ajaskaalal. Teie kontaktid ei näe enam teie lehele minnes fotot. Teine võimalus on Teavita / kustuta märgendist. Nüüd peate meile teatama, miks soovite märgendi eemaldada, ja kinnitage see toiming, mis on paljude postituste jaoks aeganõudev töö.

10 silti fotodelt

Fotolt sildi eemaldamine on veidi lihtsam. kliki Fotod / fotod teist ja märkige fotode ette linnuke, kust soovite sildi eemaldada. Valige kohe Soovin, et fotodelt eemaldataks sildid. Pange tähele, et fotosid, millel olete märgitud, ei laadita teie arhiivi alla. Kui soovite foto salvestada, klõpsake fotol ja valige Valikud / allalaadimine. Valiku leiate ka individuaalse fotoga Kustuta silt kui oled peal Valikud klikke. Te ei pea märkima, miks soovite oma märgendi eemaldada.

11 Kustuta meeldimised

Meeldivusi saab eemaldada klõpsates Meeldib klõpsates pliiatsi valimiseks ja Mulle see enam ei meeldi valida. Vasakul saate oma tegevusi filtreerida Sõnumid ja reaktsioonid või Lehed ja huvid. Kommentaaride kustutamiseks klõpsake vasakul Kommentaarid. Lisaks pliiatsile näete ka seda, kes näevad teie reaktsiooni või meeldivad. Maakera tähendab, et see on avalik ja seetõttu saavad seda vaadata ka inimesed, kellel pole Facebooki kontot, kaks numbrit tähendavad, et seda näevad ainult teie kontakti sõbrad. Kolm numbrit tähendab, et teie kontakti sõprade sõbrad näevad seda.