Kuidas

Lülituge Microsofti kontolt tagasi kohalikule kontole

Kasutajakonto seadistamisel Windows 10-s on soovitatav kasutada Microsofti kontot. Kuid kui eelistate pärast seda kasutada kohalikku kontot, saate seda teha. Siin näitame teile, kuidas Microsofti kontolt tagasi kohalikule kontole üle minna.

Windows 10 esmakordsel installimisel sunnib häälestusprogramm teid kasutajakontona tugevalt Microsofti konto poole. Pakutakse ka kohaliku konto valikut, kuid seda on lihtne mööda vaadata.

Miks kasutada Microsofti kontot?

Microsofti kontoga Windows 10-sse sisselogimiseks on mitmeid häid põhjuseid. Nii saate kasutada pilveteenuseid nagu OneDrive ja Office 365. Seejärel saate sünkroonida ka seaded erinevate arvutite vahel, mis on väga kasulik, kui teil on mitu arvutit või sülearvutit, milles töötab Windows 10.

Kuid kui te neid teenuseid ei kasuta ja eelistate kasutada kohalikku kontot, saate seda teha. Seejärel peate seotuse oma Microsofti kontoga lõpetama.

Tagasi kohaliku konto juurde

Kui teie kasutajakonto on juba teie Microsofti kontoga lingitud, saate hõlpsasti tagasi minna kohalikule kontole.

Selleks peate minema Seaded> Kontod mine edasi Teie teave klõpsake. Seejärel näete linki tekstiga Selle asemel logige sisse kohaliku kontoga. Kliki siia.

Seejärel peate sisestama oma Microsofti konto parooli, et kinnitada, et olete selle muudatuse rakendamiseks volitatud. Seejärel klõpsake nuppu Järgmine.

Järgmises aknas peate valima kohaliku konto jaoks uue kasutajanime ja parooli. kliki Järgmine Microsofti kontolt välja logimiseks. Seejärel logige uuesti sisse oma uue kohaliku konto kasutajanime ja parooliga.

Kontrollima

Selleks et kontrollida, kas teie konto on tõesti kohalik konto, peate minema tagasi Seaded> Kontod> Teie teave. Peaksite olema oma kasutajakonto nime all Kohalik konto vaata seisvat.

Mõjud

Kõik töölauarakendused töötavad ka edaspidi tavapäraselt. Teie Windowsi poe rakendused nõuavad nende kasutamiseks uuesti sisselogimist. Peate Microsofti erinevatesse pilveteenustesse eraldi sisse logima, kuna need pole enam teie kasutajakontoga seotud.