Kuidas

Nii saate oma konto Instagramis kustutada

Kas soovite oma Instagrami konto kustutada? Kui olete fotorakendusest väsinud, saate oma Instagrami kustutada või ajutiselt deaktiveerida. Kas kavatsete oma konto ootele panna? Või soovite Insta täielikult eemaldada? Siit saate lugeda, kuidas.

Kuidas kustutada oma Instagrami konto?

  • Logige oma veebibrauserisse sisse Instagrami saidi kaudu

  • Klõpsake paremas ülanurgas ikooni kasutajanimi

  • Valige Muuda profiili oma profiilinime kõrval

  • Nüüd saate lehe allosas valida Keela ajutiselt minu konto

    Kas soovite oma konto jäädavalt kustutada?

    • Seejärel minge konto kustutamise lehele aadressil Instagram.

    Miks Instagrami kustutada?

    Instagram on populaarne sotsiaalmeedia teenus, kus saate oma fotosid teistega jagada. Kui te enam seda teenust ei kasuta või kui otsustate, et siiski ei soovi oma sisu Internetis olla, võite oma konto ajutiselt deaktiveerida või jäädavalt kustutada. Loe ka: Kuidas saata kaduvaid fotosid Instagrami.

    Teine võimalik põhjus Instagrami ignoreerimiseks on Instagrami emaettevõte: Facebook. Ettevõte hoolib mitte ainult kasutajate privaatsusest, vaid ka Facebook on regulaarselt seotud mitmete privaatsuskandaalidega.

    Lisaks on mõistlik seada oma telefonis olevatele rakendustele teatud õiguste andmine kahtluse alla. Varem on sellised sotsiaalmeedia rakendused, sealhulgas Instagram, osutunud häkkerirünnakute suhtes haavatavaks. Kontrollpunkti uurijad tuvastasid lekke, mis võimaldas inimestel inimeste kontod üle võtta. Nii on muuhulgas võimalik lugeda privaatsõnumeid, postitusi kustutada ja postitada. Leke on nüüdseks suletud, ehkki see näitab sellise rakenduse nagu Instagram kasutamise riske

    Kas soovite teada, kuidas saaksite oma isikuandmeid veelgi paremini kaitsta? Heitke pilk meie Tehnikaakadeemia turvalisuse ja privaatsuse kursuse komplektile.

    Inaktiveerige konto

    Selleks, et teatud inimesed teie sisu ei näeks, ei pea te oma kontot deaktiveerima. Inimesi on võimalik privaatsusseadete kaudu blokeerida või piirata.

    Kui deaktiveerite oma konto, peidetakse see koos kõigi teie fotode, kommentaaride ja meeldimistega, nii et teised neid enam ei näe. Sisu siiski ei kustutata. Kui uuesti teenusesse sisse logite, on kõik jälle nähtav ja juurdepääsetav.

    Instagrami rakendusest pole võimalik oma kontot deaktiveerida. Selleks peate minema Instagrami veebisaidile ja teenusesse sisse logima. Seda saab teha arvutist või mobiilseadmest. Klõpsake või vajutage paremas ülaosas oma kasutajanime ja valige Muuda profiili. Seejärel valige Keela ajutiselt minu konto ja järgige ekraanil kuvatavaid juhiseid.

    Eemalda konto

    Kui kustutate oma konto, kustutatakse see täielikult ja jäädavalt koos kõigi teie fotode, videote, jälgijate, kommentaaride ja meeldimistega.

    Sellel Instagrami lehel saate oma konto kustutada. Selleks peate olema sisse logitud. Teilt küsitakse, miks soovite oma konto kustutada, et arendajad saaksid teie tagasisidega teenust paremaks muuta. Enne konto kustutamist peate sellele küsimusele vastama. Seejärel võite vajutada või klõpsata käsul Kustuta minu konto jäädavalt.

    Kui soovite Instagrami hiljem uuesti kasutama hakata, ei saa te luua sama kasutajanimega kontot nagu varem ja teie vana kontot ei saa uuesti aktiveerida.